Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozkrecony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie ! ale po 50.xxx.xxx razach kliknięć "Play" się nudzi ^.^

Co prawda utwór niby jego na "rozgrzewkę" a zarobił na nim więcej niż na wszystkich utworach razem wziętych heh.

Opublikowano

Może być Donatan fajny bicik jak zawsze ale Chada lub Słon lepiej by brzmial :D

icon_bag.gif

@TOP Niby wszystko jest ok, coraz więcej klipów zbliża się do tych z zachodnich krajów, cycki są na swoim miejscu, bit śmiga, Cleo ładnie śpiewa ale czegoś mi tutaj brakuje.

Ogólnie to solidna robota jednak nie przyciągnęło mnie to, można puścić sobie na chwilę jednak na dłuższą metę nie zagości w moim mp3. Czekam na płytę bo może się okazać ciekawa i lepsza niż Równonoc (przynajmniej na tej ma nie być raperów, a to dobrze, bo 85% na ostatniej była chyba tylko jako chujowe wypełniacze do dobrych bitów).

Opublikowano

Piosenka sama w sobie jest dosyć ciekawa, przyciąga uwagę. Co do teledysku... tak już w tym kraju jest, że jak pokażesz swoje 'cztery litery', to będą wyświetlenia. A to pojawi się skandal, a to co innego... Prosta polityka showbiznesu. :)

zSCFQrN.png

Opublikowano

Klip propsuję pod względem cycków. Natomiast donatan to łak, tak samo jak ta baba, która śpiewa. Tak czy siak, dobry pomysł na nabicie wyświetleń i hajsu na gimbusach.

Opublikowano

Klip propsuję pod względem cycków. Natomiast donatan to łak, tak samo jak ta baba, która śpiewa. Tak czy siak, dobry pomysł na nabicie wyświetleń i hajsu na gimbusach.

Z twoją opinią zgodzę się w 100%. Cyckami nabijają sobie wyświetlenia, ale co jak co, klipy też są niezłe.

Opublikowano

F5 dla tych krórzy nie słyszeli ;)

Co do cycków ekhm... ładne zderzaki nie powiem ^.^

I kiedy wstawiłem ten utwór jak miał ok. 70 tyś. wyświetlen nie miałem pojęcia że tak zabłyśnie.

Opublikowano

Ugh, wiem że troszkę późno na komentarz, ale - Piosenka denna, słaba, płytka i faktem jest że cycki to główny powód wyswietleń.

I że wódka lepsza od Whiskey? Komercja lvl: Milion.

2nv8jzq.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...